Tänään onkin sitten podettu krappista oikeen olan takaa...nyt vasta tuntuu siltä, että rupee taas palautuun ennalleen...alkuillasta tuli baarikutsu, josta jouduin kohteliaasti kieltäytymään ja hetki sitten iltasidukalle ois pitäny Kallioon lähteä...jos nyt ei tänään enää kumminkaan...

Huomisesta tulee mielenkiintonen - pitäis nimittäin exän nykyinen tavata...kaipaa vinkkejä rakkaan(?) exäni käsittelyssä...havahduin laskuhumalaisesta unestani ensimmäisen kerran tänään iltapäivällä siihen, kun kyseinen tyttö pommitti mua puhelimitse jatkuvalla syötöllä...yritin kovasti olla niinkun en oliskaan ja jatkaa unia, mutta puolen tunnin kuluttua luovutin, kampesin itteni sängystä ylös, tyhjensin purkillisen tuoremehua ja soitin takas.

Päivän polttava kysymys oli tällä kertaa sitten "miten mä voisin saada sen välittämään itestäni enemmän?" huoh....yritin sitten kauniisti selvittää tyttöselle, että mikäli se ei itse tajua, miten hieno ihminen sä olet, niin sitten on parempi antaa olla...en tiedä menikö perille - toivottavasti, mutta on liian surullista, että tää kundi saa pyöritellä tyttöjä ihan miten haluaa...pyörittelihän se muakin. Tiettyyn rajaan asti. Siinä vaiheessa se tekikin jotain sellasta, mikä on ylitsepääsemätöntä ja anteeksiantamatonta mun mittapuun mukaan. Mutta ehkäpä jatkan tätä tilitystä kyseisestä henkilöstä joskus paremmalla ajalla, nyt rupee tuntumaan siltä, että tarttis kuitenkin varmaan päästä sänkyyn...mutta kenen kanssa;)?